VIDEO

Poročno snemanje se je v zadnjih letih precej spremenilo. Če si pogledamo kakšen poročni video iz devetdesetih let prejšnjega tisočletja, lahko opazimo velike razlike, predvsem seveda v tehničnem smislu. Pa vseeno, poroka je dogodek, ki naj bi za sabo pustil predvsem vsebinski zapis, zato na vsakem koraku poročnega dne, skrbimo da so v video ujeti prav ključni trenutki. Snemanje poroke ni le zajem videa skozi objektiv kamere, ampak tudi uprizarjanje vzdušja, občutkov in ostalih lepot poročnega dne. Vsako poroko zato gledamo kot unikatno priložnost za kreiranje prav posebnega videa, ki bo mladoporočencema ostal v trajnem in večnem spominu.

Vse manj je želje po snemanju dolgih kadrov, zato se predvsem osredotočamo na drobne trenutke, ki popestrijo poročni dan. Večina poročnih video posnetkov tako konča zapisanih v nekaj minutnem filmu, ki ga posnamemo po dogovoru in upoštevanju želja mladoporočencev.

Nekaj poročnih filmov smo vam za ogled pripravili tudi na naši spletni strani, zato vabljeni k ogledu naše video galerije, mogoče pa ob ogledu dobite tudi kakšno idejo za popestritev vašega poročnega dne. Vsakokrat znova smo veseli, ko lahko z nekaj kratkimi trenutki osrečimo ženina in nevesto in v vsak poročni film vložimo sveže poglede inovativne pristope in načine snemanja.

Uživajte ob ogledu.

PREDSTAVITVENI VIDEO URWEDDING 2019

Produkcija: VIA Studio
Režija in kamera: Jon Vesel, Uroš Raztresen
Igralca: Sandi Benec, Simona Plut

Poročni makeup: Leja Plut, Špela Gliha (Flawless)
Šopek in cvetje: BARBARA cvječarnica
Nevestina obleka: Poročni kotiček
Lokacija: Galerija Božidar Jakac – Kostanjevica na Krki

PRIMERI POROČNIH FILMOV

Katarina in Jan

Kristina in Matija

Monika in Borut

Petra in Domen

Tanja in Dejan

Kristin in Haris

Katarina in Primož

Maja in Tomaž

Katja in Simon

Urška in Matic

Klavdija in Peter

Laura in Anže

Špela in Mitja

Jana in Michael

Simona in Jernej

Tina in Jože

Nina in Miha

Neža in Dejan

Taja in Vili

Nina in Gregor

Jasmina in Gregor

Tatjana in Uroš

Tinkara in Jernej

Janja in Andrej

Ana in Jure