SEM UROŠ RAZTRESEN, POROČNI FOTOGRAF IN SNEMALEC. S SVOJO VZTRAJNOSTJO IN VOLJO JE SNEMANJE VIDEA IN FOTOGRAFIJE PRERASLO IZ NEDOLŽNEGA HOBIJA V NAČIN ŽIVLJENJA.

Kot snemalec raznih dogodkov, prireditev in ostalih zanimivih vsebin, sem tudi sam kmalu želel iz ljubiteljskega videa ustvariti nekaj več. Iz dneva v dan je bilo več priložnosti za to, sploh v času tehnične dostopnosti in cenenosti opreme, ki jo imamo na voljo danes. Seveda je bila želja po ustvarjanju na tako pomembnih trenutkih in dnevih kot je poročni dan zelo velika in je kar nekaj časa ostala nedostopna. A vendar, izkušnje in volja, ter predvsem vztrajnost pri izpopolnjevanju samega sebe so pripeljali do tega, da lahko danes suvereno prevzamem odgovornost za snemanje videa na verjetno najpomembnejši dan v življenju vsake neveste in ženina. Z zavedanjem in odgovornostjo tako vsakič znova vklopim kamero, ter se po najboljših močeh v danih pogojih potrudim za nastanek nepozabnega filmskega izdelka.

ORGANIZACIJA

Poroka ni samo dogodek v življenju, ampak je enkraten in unikaten trenutek. S svojimi izkušnjami in znanjem, pomagamo pri izvedbi in organizaciji ključnih delov.

FOTOGRAFIJA

Kot poročni fotograf se zavedam odgovornosti in pomembnosti vsakega koraka poročnega dne. Vsakega ujetega trenutka in vsakega pogleda skozi objektiv foto aparata. Fotografije pa ostanejo trajen spomin tako za mladoporočenca, kot vse prisotne svate.

VIDEO SNEMANJE

Poročni video je neponovljiv video, ki nastane v očeh snemalca, v pravem trenutku, na pravem mestu. Trenutki zabeleženi v pomočjo kamere, pa z leti pridobivajo na vrednosti in pomembnosti.

POROČNA FOTOGRAFIJA

OGLEJTE SI NEKATERE POROČNE FOTOGALERIJE

POROČNI VIDEO

NAJLEPŠI TRENUTKI POROČNEGA DNE, UJETI V KRATKEM VIDEU

ORGANIZACIJA IN POMOČ PRI IZVEDBI

NUDIMO TUDI POMOČ PRI ORAGANIZACIJI CELOTNE POROKE