ORGANIZACIJA

DODATNA PONUDBA IN ORGANIZACIJA POROKE

ORGANIZACIJA POROKE NI SAMO PRIPRAVA POMEMBNIH STVAR IN USKLADITEV URNIKA, AMPAK ZA MARSIKOGA VELIKO VEČ. ZATO ZA VAJIN POSEBEN DAN NUDIMO TUDI POMOČ PRI IZVEDBI CELOTNEGA POTEKA, TER Z NASVETI IN PRIPOROČILI POMAGAMO PRI LAŽJIH ODLOČITVAH.
null

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

CVETJE IN ARANŽERSTVO

Za vas v skladu z vašimi željami pripravimo ureditev in okrasitev vašega doma, cerkve, poročne dvorane in drobnih malenkosti za svate in za vaju.

Pri tem sodelujemo s cvetličarno Barbara

 

GLASBA

Poroka je vesel dogodek, zato na njem ne sme manjkati dobre glasbe in temu primernega vzdušja. Za vas poiščemo in kontaktiramo vam priljubljeno glasbeno skupino in uskladimo potek vajinega dneva.

LOKACIJA

Lokacija vajine poroke je ena izmed najpomembnejših in prvotnih stvari, ki jih zaročenca rezervirata. V primeru, da imata izbor lokacije že določen, lahko za vaju uredimo vse podrobnosti glede postavitve, okrasitve in organizacije poteka dogajanja v poročni dvorani. Če prostora za poroko in večerno zabavo še nimata izbranega, vam priporočamo lokacije in gostišča s katerimi sodelujemo in dobro poznamo njihov program in ponudbo. 

FOTO ALBUMI NAŠIH PARTNERJEV

ALBUMI NEKATERIH STORITEV NAŠIH PARTNERJEV
null

LOKACIJE

22 Photos

null

DEKORACIJA

16 Photos

null

GLASBENE SKUPINE

49 Photos

null

EVENTS

34 Photos